Asukastiedote joulu 2021

Hyvät vuokralaiset ja asukkaat!

Vuosi 2021 on edelleen ollut korona pandemian vuoksi poikkeuksellinen. Toimistomme asiakastilat ovat olleet tämän vuoksi suljettuna. Sopimuksesta asioita on voinut hoitaa myös toimistolla.

Asuntojen kysyntä ja vuokraus on ollut aikaisempaa vuotta vilkkaampaa.

Kuluvan vuoden aikana olemme tehneet huoneistojen sisäpuolisia remontteja enemmän kuin aikaisempina vuosina. Lisäksi olemme tehneet isompia korjauksia kymmeniin asuntoihin. Piha-alueita olemme kunnostaneet ja uudistaneet. Jatkamme niitä kesällä 2022. Lisäksi ulkopuolisia maalauksia ja kunnostuksia on tehty kesäkauden aikana.

Asukastyytyväisyyskysely

Teimme loppusyksystä asukastyytyväisyyskyselyn, johon saimme teiltä 143 vastausta. Edellinen kysely tehtiin syksyllä 2020 ja tämä kysely oli kolmas peräkkäisenä vuotena tehty.

Tulokset olivat meille vuokratalojen työntekijöille jälleen mukavaa luettavaa. Lähes kaikilla kyselyn osa-alueilla saimme teiltä hyvät tai erittäin hyvät arvostelut. Seuraava asukaskysely tehdään syksyllä 2022.

Toki parannettavaakin löytyi. Piha-alueiden viihtyvyyteen, varusteluun ja jätteiden kierrätykseen sekä jäteastioihin halutaan parannuksia. Kuusamon kaupungin jätemääräykset ovat uudistuneet ja meidänkin jätteiden keräys uudistui kesällä 2021. Jätteidenkeräys ja kierrätys on lähtenyt mukavasti liikkeelle ja sitä mukaa kun kokemusta saamme teemme muutoksia jäteastioihin ja tyhjennyskertoihin.

Vesilaskutus

Maaliskuun alussa 2019 siirryimme mittauksen mukaiseen vesilaskutukseen kaikissa niissä kohteissa missä se oli mahdollista. Tavoitteena tällä on ollut saada vedenkulutuksesta aiheutuvat kustannukset kohdennettua niille, jotka vettä käyttävät ja samalla kukin voi omalla toiminnallaan vaikuttaa vesilaskuun. Veden hinta nousee 0,20 €/m3 1.3.2022 eli saman verran kuin meille yhtiölle sen hinta nousee.

Palovaroittimet

Vuoden pimeimpänä aikana ja joulun lähestyessä muistutan vielä palovaroittimista. Jokaisessa asunnossa on palovaroittimet. Aika-ajoin on hyvä tarkistaa niiden toiminta. Patterin uusiminen ja vaihto kuuluu asukkaan tehtäväksi.

Kiitos kuluneesta vuodesta!

 

Yhtiön ja koko henkilöstön puolesta toivotamme teille

Hyvää ja Rauhallista Joulun aikaa!

 

 

Taito Takkinen

Toimitusjohtaja, isännöitsijä