Tiedote Kiinteistö Oy Kuusamon Vuokratalojen asukkaille

Arvoisat asukkaat

Kiitos teille menneestä kesästä. Talvi on saapumassa ja olemme valmistautumassa sen varalle.

Mennyt alkuvuosi on ollut poikkeuksellinen meille vuokrataloyhtiössä. Rakennuskustannusten pysyminen korkealla on siirtänyt osan meidän suunnitelluista investoinneista seuraaville vuosille.

Energian hinnannousu sekä yleinen kustannusten nousu alkavat vaikuttamaan kustannuksiin lokakuun alusta alkaen.

 

Korjauksista ym.

Kesän aikana olemme uusineet Juhantie 10:n vesikaton. Sihverintien 30:n ja Hermannintie 21:n piha-alueita on uudistettu. Uunikulmantie 3:ssa on uuden rivitalon ja päiväkodin laajennusten rakennustyöt käynnissä.

Ilmanvaihtokanavien puhdistukset on tehty eri kiinteistöissä.

Torankijärventie 1,2 ja 3:ssa on autojen lämmitystolppien uudistaminen käynnissä. Lämmitystolpat tulevat käyttöön 26.10.2022. Kiinteistöjen pysäköintialueille tulee myös 11 kwh sähköautojen latauspaikkoja 5 kpl.

Tykkytie 5:ssä siirrymme öljylämmityksestä kaukolämpöön syksyn aikana.

Rukalla Koulurinteentie 20:n valmistuu 13 kpl uusia asuntoja syys-lokakuun vaihteessa. Uudet asukkaat pääsevät muuttamaan 1.11.2022.

 

Autojen parkkeeraus:

Ajoneuvojen pito asuntojen vieressä on vakava paloturvallisuusriski sekä estää pelastusajoneuvojen pääsyn kohteeseen. Ajoneuvot tulee pitää niille varatuilla parkkialueilla.

Pidetään pihat siistinä ja ajoneuvot oikeilla paikoilla.

 

Palovaroittimet

Muistutamme vielä palovaroittimista. Jokaisessa asunnossa on palovaroittimet. Aika-ajoin on hyvä tarkistaa niiden toiminta. Patterin uusiminen ja vaihto kuuluu asukkaan tehtäväksi.

 

Hyvää ja rauhallista loppuvuotta!

 

Taito Takkinen

Toimitusjohtaja