Asukastiedote kesä 2022

Hyvät vuokralaiset ja asukkaat!

Kesän 2022 pihatyöt ovat alkamassa.

Yhtiömme kiinteistöissä tehdään kesän aikana korjauksia ja remontteja seuraavasti:

Tykkytie 5 liitetäään kaukolämpöön ja samalla pihatiet kunnostetaan, Sihverintie 30:ssä ja Hermannintie 21:ssä piha-alueella aitojen puretaan ja uudistetaan, Tamppiahontie 1 ja 3 varastojen ulkomaalaus, Torankijärventie 1,2 ja 3 piha-alueen teiden ja parkkialueiden sekä autolämmitystolppien korjaukset/uudistamiset. Uunikulmantie 3:en Rukalle rakennetaan uusi rivitalo ja päiväkotiin tehdään laajennus.

Lisäksi korjaamme / uusimme roska-astioiden aitauksia, poistamme rakennusten läheltä ja piha-alueilta puita yms.

Jätteiden lajittelu

Kaikissa kiinteistöissä on siirrytty vuoden 2021 touko-kesäkuun vaihteessa myös muovi- ja biojätteen keräilyyn. Olemme seuranneet jäteastioiden täyttymistä ja tehneet tarvittavia muutoksia niiden kokoon yms. Jätteiden lajittelu on onnistunut pääsääntöisesti hyvin, mutta jonkin verran meillä on vielä opettelemista kierrätysasioissa.

Astioissa on merkinnät eri jätelajikkeille. Internetsivuillemme sekä jätteenkeräyspaikoilla on ohjeet jätteenkeräyksestä.  

Asukaskokoukset ja pihatalkoot

Alkavan kesän aikana asukkailla on mahdollista järjestää pihatalkoita 30.05.2022 alkaen. Talkoot ovat oiva tilaisuus tutustua naapureihin ja tehdä viihtyisämpiä yhteisiä piha-alueita. Keskustelkaa naapureiden kanssa ja sopikaa talkooajankohta. Toimistomme auttaa talkoojärjestelyissä, ottakaa yhteyttä Hanne-Mari Lausmaahan hanne-mari.lausmaa@kuusamonvuokratalot.fi 0400 389 941 tai kiinteistöhuoltoon 040 183 8698 sopiaksenne tarvittavien välineiden lainaamisesta / hankkimisesta.

Syksyn asukaskokouksissa valittu yhteistyötoimikunta on keskuudestaan valinnut 26.4.2022 pidetyssä kokouksessa hallituksen asukasjäsenet seuraavalle toimintakaudelle. Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Hannu Viinikka ja Vuokko Marttinen, varajäseneksi valittiin Helena Kipinä.

Asiakaspalvelumme yhteystiedot löytyvät internetsivuiltamme.

Hyvää alkavaa kesää kaikille!

 

Taito Takkinen

Toimitusjohtaja

Isännöitsijä